Loesja … wie is dat?

Loesja Klimczak is een ervaren Psycho Energetisch Therapeute die, na een driejarige opleiding aan de School voor Intuïtieve Ontwikkeling (SIO) o.l.v.- Maria Majoor in Nederland, sedert meer dan 10 jaar full time actief is als healer – counselor en aurareader in België.

Zij is tevens Tera Mai Reiki Master en de eerste Belgische gecertifieerde All Love leraar.

De ‘Vorige Levens Regressie Training’ aan het Timotheus Project te Antwerpen heeft een belangrijk aspect toegevoegd aan haar ‘therapeutische gereedschapskist’ en sedert 2003 past ze regressie als healing methode toe in 1 op 1 sessies.

Haar therapeutische ervaring integrerend, ontwikkelde ze en doceert ze twee korte termijn (8 sessies) reeksen en 1 intense lange termijn (24 maanden) studie voor groepen; respectievelijk Diepzielduiken, Chakranetics en De Twaalf Paren van Eigenschappen genaamd. Gebruik makend van geleide visualisaties, relaxatiemethodes, meditatie en groepscounseling leidt ze haar studenten stap voor stap, met liefde doch compromisloos richting hun Ware Zelf.

Om zo veel mogelijk van haar kennis en ervaring te delen ontwikkelde ze een Lerarentraining voor het programma Diepzielduiken (enkel in het Nederlands beschikbaar) en een ‘Vorige Levens Regressie Therapie’ – workshop voor therapeuten (tevens in het Engels beschikbaar).

Haar persoonlijk motto is : ‘Deze wereld heeft nood aan mensen die gespecialiseerd zijn in het onmogelijke’.

Bij haar studeren brengt haar leerlingen voorbij de grenzen van hun verwachtingen op vlak van hun persoonlijk, emotioneel, mentaal en spiritueel bewustzijn. Haar ‘rechttoe-rechtaan’ benadering zet altijd wel iets in je ‘op z’n kop’ maar tegelijkertijd zet het je met beide voeten op de grond en uiteindelijk brengt het een nieuw gevoel van verdieping en vreugde in de wijze waarop je het dagelijks leven ervaart.

Naast dankbaarheid aan de vele – kleine en grote – leraars, uit diverse disciplines, die de zaadjes voor haar spirituele ontwikkeling in haar bewustzijn hebben helpen leggen vond ze inspiratie bij diverse esoterische scholen en meesters. De belangrijkste zijn : Elisabeth Haich (o.a. schrijfster van de boeken ‘Inwijding’ en ‘Seksuele kracht en Yoga’; Omraam Michael Aïvanhov (Bulgaars Spiritueel Meester en oprichter van de Universele Witte broederschap); Meester Morya (Verrezen Meester in de Hierarchie) en laatst maar niet minst de Ware leringen van Christus(bewustzijn).

Haar ultieme leraar is en blijft de Liefde.