Regressie naar vorige levens en healing : een sterk duo

Als ik nog eens opnieuw moest beginnen en wist wat ik nu weet…
Als ik terug kon gaan en iets veranderen, ongedaan maken, … we hebben allemaal zo van die ‘dingetjes’ in ons leven. Helaas kunnen we het verleden niet veranderen, het is zoals het was.

We kunnen het wel beter leren begrijpen, en zo de greep dat dit verleden op het heden heeft wat losser maken. Wanneer we bijvoorbeeld inzien dat we bang zijn van honden omdat we ooit door een hond werden gebeten, dan kunnen we naast onze angst ons ook bewust worden van het feit dat niet alle honden bijten, en dat wat gisteren waar was, morgen helemaal anders kan zijn.
Maar we kunnen nog een stapje verder gaan. We kunnen in ons bewustzijn teruggaan naar het verleden en de pijn helen op het moment dat ze werd veroorzaakt. Op die manier kunnen we de effecten van het trauma verzachten of zelfs helemaal laten vervliegen. In plaats van een lidteken, blijven we slechts met een herinnering, en dat doet veel minder pijn en heeft enorme impact op de toekomst.

Dit is regressie gecombineerd met healing in het verleden, in dit leven, of in een leven veel verder terug. Het is zeker geen ‘spirituele attractie’, maar een diepgaande en ingrijpende ervaring, en een keuze om afscheid te nemen van onze pijn. Het werkt zowel op fysiek als op psychisch en emotioneel vlak.

Onverklaarbare pijn (zowel fysiek als emotioneell) of steeds weer terugkerende situaties en gedachten of gedragspatronen kunnen signalen zijn voor vorige levens trauma's. Maar elk mens is uniek en in de eerste instantie kan heel wat transformatie werk gewoon in het hier en nu gedaan worden. Regressie is dus geen standaard-middeltje voor iedereen maar wordt in overleg en rekening houdend met de aard van de problemen en de eigen wensen toegepast. Meestal is een simpel telefoongesprek voldoende om te weten of regressie aangewezen is of niet.
Aan elke regressie gaat een intakegesprek vooraf. De regressie vindt pas 2 weken na het intakegesprek plaats en duurt +/- 2,5 uur.
Hierbij hoort ook een flesje Bachbloesemremedies voor een zacht 'uitbollen' in de weken na de regressie.
Over het algemeen volstaat 1 regressiesessie om een probleem op te lossen, met weinig of geen verwerkingssymptomen achteraf.

Een Engelstalige getuigenis van een regressiesessie kan je lezen op de 'English'- pagina op deze site.


Op aanvraag tevens regressieworkshops (voor groepen) en opleiding tot regressietherapeut (bij minimum 4 geïnteresseerden) mogelijk.

Past life regressiontherapist - training also available in English language - see our English page on this site.