Hoe All Love naar België kwam

Toen Loesja Klimczak na haar initiatie tot Reiki-Master op zoek ging naar een volgende stap op haar spiritueel Pad (dat leek toen logischerwijze de Tera-Mai Seichem initiatie te zijn) ontdekte ze dat de Seichem-energie zoals ze in het Tera Mai systeem van Kathleen Milner nog steeds door middel van ‘van Master op student initiaties’ wordt doorgegeven, in feite via Patrick Zeigler tot ons gekomen was.

Lees meer

Geschiedenis

Patrick Zeigler werd in 1979 in deze originele vorm van energie (eerder Seichim genoemd) geïnitieerd.
Afzwaaiend van het vredeskorps reisde hij naar Egypte om een kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan: de nacht doorbrengen in de Grote Piramide van Gizeh.

Lees meer

De Middelen

De Shenu

In de Egyptische traditie is de betekenis van het woord Shenu ook gekend als het meer modern woord Cartouche (frans). Een cartouche of Shenu is een symbool van eeuwigheid en van eindeloze cycli.
Het is de ronde of ovale lijn van licht dat in Egyptische kunstwerken werd gebruikt om de namen van koningen en heiligen te omvatten en te beschermen.

Lees meer


All Love meditatie

De All Love meditatie werd door Patrick Zeigler ontworpen als hulpmiddel om de verbinding met de Schepper-energie tot stand te brengen. Tijdens de meditatie wordt, aan de hand van visualisatie van geometrische patronen, vanuit de hartchakra de verbinding met Hemel en Aarde gemaakt waardoor een diepe ervaring van éénwording met de Bron en met de eigen zielskern wordt ervaren.

Lees meer

De oneindigheidsdans

De door Patrick Zeigler ontworpen Oneindigheidsdans is een bewegende meditatie. De beoefening van de Oneindigheidsdans verbindt onze twee hersenhelften met elkaar en brengt harmonie tussen links en rechts, mannelijk en vrouwelijk, hart en hoofd, intuïtie en intellect, volheid en leegte, rust en beweging.

Lees meer

Wie is Patrick Zeigler

Patrick is een internationaal gekende spirituele healer die in elke healingsessie lichaam, verstand en geest verenigt. Zijn liefdevolle helende energie straalt uit heel zijn wezen.
Gedurende meer dan 25 jaar bestudeerde hij de kunst van Holistische Healing.

Lees meer

Wie is Michael Heemskerk

Michael Heemkerk is een spirituele healer, componist en leraar in verschillende healingmodaliteiten.
Hij geeft voornamelijk les in All Love, maar is tevens Tera Mai Reiki en Seichem leraar.

Lees meer

All Love ervaren

All Love in de praktijk

Je kan de werking van All Love op twee manieren ervaren: hetzij in een persoonlijke sessie onder begeleiding van een All Love begeleider (waarvoor je uiteraard op afspraak bij ons terecht kunt) hetzij in een workshop.

Lees meer

Workshop ervaring

Een All Love workshop ervaren lijkt heel erg op ‘in een andere wereld stappen’.
Een nieuwe wereld, onder leiding van de creatieve kracht van All Love, een plek met geen regels ‘zoals wij ze kennen’, met totaal andere waardes, waar het enige wat we werkelijk kunnen verwachten ‘de vele gezichten van het onverwachte’ zijn.

Lees meer

Loesja's verhaal

Het is naar mijn gevoel belangrijk om mijn eerste All Love ervaring op de achtergrond van mijn werk met helende energieën te leggen en om te proeven hoe de ontdekking van de All Love energie zich in me ontvouwde, in weerwil van mijn rationeel ‘beslissingen makende verstand’.

Lees meer

De Verdieping

Persoonlijke alchemie

Wanneer je voor het eerst de verbinding maakt met de All Love energie gebeuren er verschillende dingen. Het kan zijn dat je de verbinding voelt als energie die vanuit je hart straalt.
Een gevoel van vrede en vreugde, het gevoel dat je hart ‘gevuld’ wordt met liefde, een gevoel van geworteld te zijn in de aarde, met energetische sensaties zoals tintelingen in armen en benen.

Lees meer

Alchemie ervaren

Het is niet gemakkelijk om aan de hand van de mentale energie van gedachten in woorden omgezet, over All Love te schrijven zonder afbreuk te doen aan haar schoonheid en kracht.
Elke uitdrukking die ik kan bedenken voelt zo onvoldoende, zegt niet echt wat mijn hart vertellen wil, noch wat mijn verstand begrijpen kan. Ik ga het toch proberen. Het is mijn diepste wens om je, hoe dan ook, met de fijne energie van All Love aan te raken, om deze Liefde met je te delen.

Lees meer

Initiatie

All Love opent de weg tot de initiatie die de spirituele energie in het lichaam grondt. Wanneer iemand een persoonlijke verbinding maakt met All Love vindt allereerst een spontane opening plaats.
All Love stroomt binnen en wanneer de blokkades zijn verwijderd kunnen de energieën van Hemel en Aarde zich verenigen in het hartcentrum en komt de initiatie tot stand..

Lees meer

De Shenu meditatie CD

Je kan ook zelf met de All Love Shenu meditatie thuis aan de slag gaan.
Je kan ze proefluisteren en downloaden op www.all-love.com

Lees meer